SZERETETTEL KÖSZÖNTELEK A HOLISZTIKA WEB-OLDALÁN!

 Engedd meg hogy egy pár sorban bemutatkozzam:

Harmos Katalin Ildikó vagyok.40 éve kozmetikusként tevékenykedem.

Gyulán szinte az elsők között nyitottam meg a "KATA SZÉPSÉGSZALONOMAT"ahol a szépség területén dolgozók mind egy helyen ajánlhatták a szolgáltatásaikat.Ez szép,de rövid idöszak volt az életemben.Úgy érzem az ÉLET túlhaladta a szépségápolás ilyen keretekben történő szolgáltatását.

A mai felgyorsult rohanó világban az emberek egyre inkább vágynak egy intim, meghitt környezetben történő relaxációval egybekötött szépülésre,ahol a vendég egyedül élvezheti a kozmetikus teljes figyelmét.

Az évek során figyelmem egyre inkább a holisztikus gondolkodás,a tradicionális kínai filozófia felé fordult ahol az embert egységesnek,egésznek tekintik.

Így jutottam el a Nyugat-Dunántúl egy gyönygyszemébe,a röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszállóba,ahol igazi wellness körülmények között szélesíthettem addigi tapasztalataimat.Tevékenyen részt vettem nagyszabású wellness kiállításokon i(Bécsben,és Pozsonyban)ahol megtapasztalhattam hogy az érintés mennyire fontos az emberek számára,főleg a mai elidegenedett világban...

A cél a harmónia megtalálása,hogy egységbe kerüljünk önmagunkkal,és a világgal.

Ez napjaink nem könnyű feladata...

Egy kellemes,nyugodt,természetes környezetben ezt az elvet megvalósítva kezdtem el új HOLISZTIKUS kozmetikám bevezetését,mely több mint egyszerű szépségápolás,mert meggyőződésem hogy a belső folyamatok szoros összefüggésben állnak a külső tünetekkel,s csak a belső egyensúly vezet el a valódi szépséghez,mely több mint egy gyönyörű bőr - valódi szépség belső sugárzás által! 

 

SZERETETTEL VÁROK MINDENKIT , EGYÜTT A HARMÓNIA FELÉ! 

 

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő